Handelsbetingelser


Betalingsmuligheder

Hos myappleshoes.dk kan du betale med følgende korttyper:

 • Dankort/Visa
 • VISA
 • Mastercard
 • American Express
 • Diners
 • JCB


Der tages ikke gebyr ved betaling på myappleshoes.dk.

 
De viste priser på sitet er inklusiv dansk moms (25%) og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Al handel på myappleshoes.dk foregår på dansk.
 
I betalingsfasen får du opgivet, hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris.
Når du vælger at gå til kassen, bliver du ført til en sikker krypteret server, hvor du skal indtaste følgende:

 • Kreditkortnummer
 • Udløbsdato
 • Kontrolcifre


Såfremt du ikke udfylder disse felter korrekt, kan myappleshoes.dk ikke gennemføre dine varekøb. Herefter trykkes på "Godkend & betal". Beløbet trækkes først på din konto, når varen sendes fra os. Du modtager kvittering for betalingen sammen med dine varer.


Sikkerhed

Du løber ingen risiko ved at benytte dit Dankort eller kreditkort hos myappleshoes.dk, da vi er verificeret af den internationale standard VeriSign og PBS International. Vi benytter en Wannafind 128 bit sikker krypteret server. Du er derfor altid garanteret en sikker og tryg handel.
 

Spørgsmål om betaling

Hvornår trækker I pengene?
Vi trækker først pengene, når ordren er sendt af sted. 
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Levering til Danmark

 • Alle varer leveres med Post Danmark eller GLS, se priser nedenfor

 • Ved et samlet køb over 1.000 kr., er der fri fragt, for kunder i Danmark

 • Skal varen leveres til en anden adresse end faktureringsadressen, kan du rette leveringsadressen

 • Hvis du fortryder købet kan du sende varen retur, men betaler selv denne returporto


I
 udsalgsperioder er der fragt på ALLE ordrer.

Post Danmark

Levering UDEN Omdeling: 45 kr.
Levering MED Omdeling: 75 kr.

Pakker UDEN omdeling leveres til et valgfrit Posthus/Døgnpost i nærheden af din adresse.

 

GLS
Levering UDEN Omdeling: 29 kr.
Levering MED Omdeling: 55 kr.

Pakker UDEN omdeling leveres til et valgfrit Pakkeshop i nærheden af din adresse.

Levering til Europa

 • Alle varer  sendes med Post Danmark Private Priority

 • Der pålægges et fragt- og ekspeditionsgebyr på DKK 280,-

 • Hvis du fortryder købet kan du sende varen retur, men betaler selv denne returporto

 

Leveringstid

Hos myappleshoes.dk kan du regne med, at vi gør vores yderste for at give dig en god service. Din ordre afsendes så hurtigt, det er muligt for os, og vi bestræber os på en leveringstid på 1-4 hverdage. Hvis din ordre bliver afgivet lør-, søn- eller helligdage, bliver den ekspederet førstkommende hverdag.
 
Har du spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 10:00-15:00 på følgende måde:

Telefon: +45 42 40 45 62 
E-mail: contact@myappleshoes.dk

Spørgsmål om fragt og levering

Kan jeg tracke min ordre?
Ordrer der er sendt af sted får et tracking-nummer som du kan slå op hos www.postdanmark.dk. Der kan godt gå 36 timer før pakken registreres hos Post Danmark.
 
Hvis jeg ikke er hjemme når min pakke ankommer, hvad sker der så?
Post Danmark vil lægge en seddel i din postkasse, og du kan så efterfølgende afhente pakken på dit lokale posthus. Vi anbefaler, at du sender til dit arbejde, så der altid er nogen til at modtage din pakke.
 
Kan I lægge min pakke på et aftalt sted?
Nej, idet vi sender gennem Post Danmark kan vi kun levere til din adresse uden yderligere individuelle aftaler.
 
Kan jeg ændre ordren?
Kun hvis vi ikke har pakket din ordre. Vi pakker hele dagen så vi skal modtage ændringen hurtigst muligt per tlf. efter ordreafgivelse, for at det skal kunne lade sig gøre.


DIN BYTTERET

Hos myappleshoes.dk har du altid 14 dages bytteret. Det betyder, at du inden for 14 dage efter modtagelsen af dine varer, skal give os besked, enten på mail contact@myappleshoes.dk eller telefon +45 42 40 45 62, hvis du ønsker at bytte hele eller dele af din ordre. Herefter har du 14 dage til at returnere varerne.

Ønsker du at sende varen retur bedes du udfylde den vedlagte returseddel, eller printe denne returseddel
 
Hvis du ønsker at returnere en vare, skal den være i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Varen bedes lagt i original emballage, samt ledsaget af en kopi af din faktura og en returseddel.
 
Du skal selv betale fragtomkostningen, når du returnerer varen til myappleshoes.dk. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Når vi har modtaget det returnerede, vil du inden for 14 dage få tilbageført beløbet til den konto eller det kreditkort du har betalt varen med.

Returadresse:
Myappleshoes.dk
Lysagervej 24
2920 Charlottenlund

DIN FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på myappleshoes.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 1. har modtaget din vare
 2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail contact@myappleshoes.dk eller telefon +45 42 40 45 62. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular/returseddel og sende med retur. Den finder du medsendt din vare eller du kan printe retursedlen her.  
           
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du er velkommen til at prøve skoene og/eller tøjet på ligesom i en fysisk butik, så du kan vurdere, om skoene og/eller tøjet passer. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Med andre ord - returnerer du brugte sko og/eller tøj, dvs. sko og/eller tøj der bærer synlige tegn af at have været taget i brug, kan vi ikke sælge det i shoppen igen. Du hæfter derfor som kunde for den værdiforringelse, der er sket, og du vil modtage et beløb svarende til det vi kan få for de brugte sko og/eller tøj, ved et evt. videresalg. Vi estimerer, at det vil være omkring 10 % af varens pris. Eventuelle brugte sko/tøj vil ikke blive solgt i shoppen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi kan det betyde, at varen ikke kan anses som returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt, at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Returadresse:
Myappleshoes.dk 
Lysagervej 24
2920 Charlottenlund
 
Hvad skal jeg sende med tilbage? 
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular/returseddel 
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Beskadiget varer

Alle varer bliver kontrolleret, inden de bliver sendt afsted. Hvis der, mod forventning, skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager, at en vare er behæftet med fejl, bytter vi den uden omkostninger for dig. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel eller erstatte med en ubeskadiget vare fremfor at betale købssummen tilbage. Udfyld blot skemaet, som er vedlagt i pakken, eller print denne returseddel. Kontakt Kundeservice for at modtage en returlabel med stregkode, der sikrer dig fri returporto på posthuset.

 

DIN REKLAMATIONSRET

Du har altid to års reklamationsret gældende fra den dag du har modtaget varen. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Ifølge købeloven, kan du reklamere over en vare i 24 måneder. Du kan altså klage over varen, hvis du inden for to år efter købet finder fejl og mangler, som ikke skyldes slid eller uagtsomt brug. Hvis din vare går i stykker, kan du henvende dig til vores kundeservice inden for to år og bede om at få skaden udbedret. Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Købeloven opererer med en formodningsfrist, som gælder de første 6 måneder efter købet. Formodningsreglen betyder, at hvis varen går i stykker inden for de første 6 måneder efter købet, er der en formodning om, at varen var defekt fra start af. I så fald er det myappleshoes.dk, der skal bevise, at du har behandlet varen forkert.
 
Medsend dit købsbevis ved reklamation.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
 
Varen sendes til: 
 
Myappleshoes.dk
Lysagervej 24
2920 Charlottenlund

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/ reklamation.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på mail contact@myappleshoes.dk.
Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante
nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens vej 35,
2500 Valby
Website: www.forbrug.dk
Mail: kfst@kfst.dk
Telefon: 4171 5050 (Hverdage 9:00-12:00)


Persondatapolitik

Hos myappleshoes.dk er vi meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.
 
Derfor:

 • Videregiver vi ingen personlige oplysninger til tredjepart
 • Indhenter vi ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart
 • Lader vi det være op til dig, om du vil slettes fra kundedatabasen
 • Oplyser vi dig til enhver tid om, hvilke oplysninger vi måtte have om dig.


For at du kan indgå en aftale om køb af varer hos myappleshoes.dk, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Email

Vi benytter kun de registrerede oplysninger i forbindelse med levering af de bestilte varer. Personoplysningerne registreres hos myappleshoes.dk og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes med mindre der fortsat er et aktivt kundeforhold.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Således er du informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Det er kun betroede medarbejdere hos myappleshoes.dk, der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hos myappleshoes.dk er salgs- og marketingsdirektøren.

Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger i krypteret form.

De oplysninger, du deler med os er fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse, kreditkortinformationer eller nogen anden form for oplysninger om dig til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

De personlige oplysninger, du indtaster på myappleshoes.dk videregives kun til NETS Denmark A/S/ TELLER A/S for at kunne gennemføre betalingen, og til regnskabsdata i den udstrækning, som lovgivningen kræver det.

Din ret til indsigt og indsigelse
Som registreret kunde hos myappleshoes.dk (NSAA ApS), har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Ønsker du at gøre indsigelser eller blot at få indsigt i de registrerede oplysninger, bedes du rette henvendelse til os via e-mail contact@myappleshoes.dk, din henvendelse vil herefter blive besvaret hurtigst muligt.  

Statistik

Et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m. I den forbindelse lagres der ingen informationer om din person, men data anvendes udelukkende til statistisk formål; dvs. til at optimere websitet og dets funktionalitet.

Cookies

Vi anvender cookies til at registrere, hvad vores kunder ser på i butikken, styre købsflow samt til at måle trafikken og salg på shoppen. Vi benytter disse oplysninger til at forbedre vores hjemmeside, tilpasse vores vareudbud og øge kvaliteten af vores service. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Benyt din browsers hjælpefunktion for at få flere oplysninger.

Nyhedsbrev