Bytte- og fortrydelsesret

 

DIN BYTTERET

Hos myappleshoes.dk har du altid 14 dages bytteret. Det betyder, at du inden for 14 dage efter modtagelsen af dine varer, skal give os besked på mail contact@myappleshoes.dk, hvis du ønsker at bytte hele eller dele af din ordre. Herefter har du 14 dage til at returnere varerne.

Ønsker du at sende varen retur bedes du udfylde den vedlagte returseddel, eller printe denne returseddel
 
Hvis du ønsker at returnere en vare, skal den være i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Varen bedes lagt i original emballage, samt ledsaget af en kopi af din faktura og en returseddel.
 
Du skal selv betale fragtomkostningen, når du returnerer varen til myappleshoes.dk. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Når vi har modtaget det returnerede, vil du inden for 14 dage få tilbageført beløbet til den konto eller det kreditkort du har betalt varen med.

Returadresse:
Myappleshoes.dk 
Lysagervej 24
2920 Charlottenlund
 

DIN FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på myappleshoes.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail contact@myappleshoes.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular/returseddel og sende med retur. Den finder du medsendt din vare eller du kan printe retursedlen her.  
           
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du er velkommen til at prøve skoene og/eller tøjet på ligesom i en fysisk butik, så du kan vurdere, om skoene og/eller tøjet passer. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Med andre ord - returnerer du brugte sko og/eller tøj, dvs. sko og/eller tøj der bærer synlige tegn af at have været taget i brug, kan vi ikke sælge det i shoppen igen. Du hæfter derfor som kunde for den værdiforringelse, der er sket, og du vil modtage et beløb svarende til det vi kan få for de brugte sko og/eller tøj, ved et evt. videresalg. Vi estimerer, at det vil være omkring 10 % af varens pris. Eventuelle brugte sko/tøj vil ikke blive solgt i shoppen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi kan det betyde, at varen ikke kan anses som returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt, at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, (dog ikke fragtomkostninger), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Returadresse:
Myappleshoes.dk 
Lysagervej 24
2920 Charlottenlund
 
Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular/returseddel.  
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Beskadiget varer

Alle varer bliver kontrolleret, inden de bliver sendt afsted. Hvis der, mod forventning, skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager, at en vare er behæftet med fejl, bytter vi den uden omkostninger for dig. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel eller erstatte med en ubeskadiget vare fremfor at betale købssummen tilbage. Udfyld blot skemaet, som er vedlagt i pakken, eller print denne returseddel. Kontakt Kundeservice for at modtage en returlabel med stregkode, der sikrer dig fri returporto på posthuset.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå en aftale om køb af varer hos myappleshoes.dk, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Email


Vi benytter kun de registrerede oplysninger i forbindelse med levering af de bestilte varer. Personoplysningerne registreres hos myappleshoes.dk og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes med mindre der fortsat er et aktivt kundeforhold.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Således er du informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Det er kun betroede medarbejdere hos myappleshoes.dk, der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hos myappleshoes.dk er salgs- og marketingsdirektøren.

Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger i krypteret form.

De oplysninger, du deler med os er fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse, kreditkortinformationer eller nogen anden form for oplysninger om dig til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

De personlige oplysninger, du indtaster på myappleshoes.dk videregives kun til NETS Denmark A/S/ TELLER A/S for at kunne gennemføre betalingen, og til regnskabsdata i den udstrækning, som lovgivningen kræver det.

Din ret til indsigt og indsigelse
Som registreret kunde hos myappleshoes.dk (NSAA ApS), har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Ønsker du at gøre indsigelser eller blot at få indsigt i de registrerede oplysninger, bedes du rette henvendelse til os via e-mail contact@myappleshoes.dk, din henvendelse vil herefter blive besvaret hurtigst muligt. 

Nyhedsbrev