Læs hvilke børnestøvler vi anbefaler til efterårs- og vinter sæsonen!

oprettet d. under Børnesko


Hvilke støvler skal dit barn have til efteråret og vinteren?
Er du i tvivl om hvilket fodtøj dit barn har brug for i efterårs- og vintersæsonen, så læs med her.

Efterårssæsonen
I efteråret anbefaler vi en skindstøvlet eller et par skindsneakers uden foring, uanset barnets alder.

Da skind er et naturmateriale, er det åndbart og samtidig smidigt og tilpasser sig den lille fod.
Alle skindstøvler og –sneakers fra Pom D’Api leveres med fast hælkappe, hvilket holder foden på plads i støvlen.

Vi anbefaler at købe overgangsstøvler til efterårssæsonen med et voksetillæg på 1,5 cm.
- på denne måde er der plads til at lægge en isolerende termosål med blød uldtop i støvlen henover vinteren. Fordelen ved dette er, at indersålen kan tages ud af støvlen hvis den bliver fugtig eller våd. Dette kan man ikke gøre i en helforet støvle, hvorfor denne type støvle er meget svær at tørre når først den er blevet våd. En anden fordel ved at lægge en løs termosål i støvlen er, at denne kan tages ud efter vinteren, og støvlen kan således stadig bruges ind i foråret når foden er vokset.

Gummistøvler er også nødvendige i det danske efterår. Pom D'Apis gummistøvler er fabrikeret i naturgummi, også her anbefales et voksetillæg på 1-1,5 cm.

Se efterårs sneakers og -støvletter her
Se gummistøvler herVintersæsonen
Afhængig af barnets alder, anbefaler vi enten forede vinterstøvler eller Tecnica snestøvler til vintersæsonen.

Pom D’Api producerer forede skindstøvler, en god løsning til de helt små og begyndere, da støvlen er let for de små fødder og ben at styre. Pom D’Apis vinterstøvler er produceret i lammeskind med varm lammeuld på indersiden, og forstærkning af kalveskind på slidfladerne og så har de kraftige gummisåler, og en hælkappe der holder den lille fod på plads. Skindstøvlerne kan imprægneres så de bedre skyr vand og snavs.

Til institutionen er Snestøvler fra Tecnica et must. Støvlerne holder de små fødder varme og tørre vinteren igennem - selv i ekstreme kuldetemperaturer. Støvlerne er produceret i en kombination af termo-plast og tex, de er således yderst nemme at holde rene idet de kan børstes/vaskes med svamp.

Vintersæsonen i Danmark er lang og vi anbefaler derfor et voksetillæg på 1-1,5 cm.
Der kan med fordel lægges en termosål i de forede støvler i starten af sæsonen hvis man vælger at købe støvlen med et voksetillæg på 1,5 cm. Det er vigtigt at huske at få indersålen op af støvlen og tørre, hvis den er blevet fugtig.

Se alle forede støvler her
Se snestøvler her
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Nyhedsbrev